Wij gebruiken cookies voor analyse, veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren en het persoonlijker maken van de website. Gaat u verder op de site? Dan geeft u ons toestemming om cookies te plaatsen.

Slow Fase
Deze fase kun je volgen om in een niet te lange periode een paar kilo af te vallen of als vervolg op de Medium fase.

Het 100% natuurlijke Bioteine dieet is gericht op het aanvoeren van alle bouwstenen met de juiste hoeveelheid kwaliteitscalorieën voor een optimale stofwisseling en vetverbranding. Je lichaam wordt voorzien van alle noodzakelijke voedingsstoffen voor het herstel en onderhoud van het lichaam. Doordat de bouwstenen ruimschoots aanwezig zijn, maar geen vetten of snelle suikers bevatten, worden de extra vetreserves aangesproken. Dit om energie vrij te maken om de lichaamsprocessen vlot te laten verlopen.

Als je wilt afslanken, is het belangrijk dat je lichaam de opgeslagen vetreserves onder de huid en rond de organen aanwent als energie voor de metabolische processen. Bioteine helpt bij het aanspreken van deze vetreserves omdat het onderscheid maakt bij de hoeveelheid inname van koolhydraten, vetten en zeker zo belangrijk de samenstelling van de eiwitten. Door het volgen van de verschillende fases leer je dat je met meer eiwitten en minder koolhydraten beter je streefgewicht bereikt en kunt behouden.

Combineer altijd lichte fysieke activiteiten met je programma. Twee keer per dag 15 minuten of drie maal per dag 10 minuten beweging helpt de hormoonhuishouding verbeteren, maar verbetert ook de bloedsdoorstroming. Je brengt je lymfestelsel en stofwisseling op gang. Zo versterkt je immuunsysteem en vermindert de kans op ouderdomssuiker. Het is belangrijk om te beginnen met het veranderen van je leven, van voeding tot meer bewegen. Evenwicht in mentale en fysieke energie zullen je motivatie zijn.

Bioteine proteinemix, de weg naar balans in je leven. Geef nieuwe gewoonten een kans. Kijk naar de mogelijkheden en staar je niet blind op beperkingen. Tussen nieuwe gewoonten en oude gewoonten zit een mix van beiden. Zoek de gulle middenweg tussen voeding en levensstijl. Ieder moment is een nieuwe kans. Wees niet ontgoocheld als je even bent vervallen in een eet- of snoepbui.

Falen bestaat niet.

Schema Slow Fase

Tijdens de Fast fase hebben we 3 maaltijden: ontbijt, lunch en diner en 3 tussendoortjes. Dat zijn 42 kansen om balans te brengen in je energie-opname. Tijdens de Fast fase gaan we al deze 42 maaltijden aanpassen om de eerste kilo’s zo vlug mogelijk kwijt te raken.

We beginnen met het invullen van de 3 maaltijden met de Bioteine proteinemix gecombineerd met een mager zuivelproduct en groente. De tussendoortjes vullen we in met fruit en om 16 uur een eiwit reep van Bioteine. Na het verlies van 70% van je overgewicht schakel je om naar de Medium fase.

Succes bereik je door vallen en opstaan en met een goede voorbereiding.