Wij gebruiken cookies voor analyse, veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren en het persoonlijker maken van de website. Gaat u verder op de site? Dan geeft u ons toestemming om cookies te plaatsen.

Medium Fase
Deze fase kun je volgen om in een niet te lange periode 5 tot 10 kilo af te vallen of als vervolg op de fast fase.

Het 100% natuurlijke Bioteine dieet is gericht op het aanvoeren van alle bouwstenen met de juiste hoeveelheid kwaliteitscalorieën voor een optimale stofwisseling en vetverbranding. Je lichaam wordt voorzien van alle noodzakelijke voedingsstoffen voor het herstel en onderhoud van het lichaam. Doordat de bouwstenen ruimschoots aanwezig zijn, maar geen vetten of snelle suikers bevatten, worden de extra vetreserves aangesproken. Dit om energie vrij te maken om de lichaamsprocessen vlot te laten verlopen.

Als je wilt afslanken, is het belangrijk dat je lichaam de opgeslagen vetreserves onder de huid en rond de organen aanwent als energie voor de metabolische processen. Bioteine helpt bij het aanspreken van deze vetreserves omdat het onderscheid maakt bij de hoeveelheid inname van koolhydraten, vetten en zeker zo belangrijk de samenstelling van de eiwitten. Door het volgen van de verschillende fases leer je dat je met meer eiwitten en minder koolhydraten beter je streefgewicht bereikt en kunt behouden.

Combineer altijd lichte fysieke activiteiten met je programma. Twee keer per dag 15 minuten of drie maal per dag 10 minuten beweging helpt de hormoonhuishouding verbeteren, maar verbetert ook de bloedsdoorstroming. Je brengt je lymfestelsel en stofwisseling op gang. Zo versterkt je immuunsysteem en vermindert de kans op ouderdomssuiker. Het is belangrijk om te beginnen met het veranderen van je leven, van voeding tot meer bewegen. Evenwicht in mentale en fysieke energie zullen je motivatie zijn.

Bioteine proteinemix, de weg naar balans in je leven. Geef nieuwe gewoonten een kans. Kijk naar de mogelijkheden en staar je niet blind op beperkingen. Tussen nieuwe gewoonten en oude gewoonten zit een mix van beiden. Zoek de gulden middenweg tussen voeding en levensstijl. Ieder moment is een nieuwe kans. Wees niet ontgoocheld als je even bent vervallen in een eet- of snoepbui.

Falen bestaat niet.

Schema Medium Fase

Tijdens de Medium fase hebben we 3 maaltijden: ontbijt, lunch en diner en 3 tussendoortjes. Dat zijn 42 kansen om balans te brengen in je energie-opname. Tijdens de Medium fase gaan we een deel van deze 42 maaltijden een aangepaste invulling geven om de nog overtollige kilo’s kwijt te raken.

Het ontbijt wordt ingevuld met een Bioteine proteinemix gecombineerd met een mager zuivelproduct. Lunch en diner gaan we voor een deel invullen met Bioteine proteinemix. De rest van de maaltijden worden aangevuld met producten uit de voedingsmiddelenlijst met een half uur voor de maaltijd een aminocapsule.

De tussendoortjes vullen we in met fruit en om 16 uur een eiwit reep van Bioteine. De Medium fase doe je tot je 5 kg verwijderd bent van je streefgewicht. Vervolgens schakel je om naar de Slow fase.

Succes bereik je door vallen en opstaan en met een goede voorbereiding.